Aan de hand van een eigen praktijkcasus ontwikkelen de deelnemers

Verbindend Veranderen is erop gericht aan de hand van eigen praktijkvraagstukken nieuwe praktisch toepasbare inzichten en vaardigheden te ontwikkelen. Centraal staat wat Aristoteles phronèsis noemde. Geen simpele tools of abstracte theorieën, maar persoonlijk gegronde en praktische handelingskennis. We maken daarvoor gebruik van een samenstel van complexiteitsdenken, opvattingen over zelforganisatie en organisaties als netwerken. Daarnaast is er ook aandacht voor bovenen onderstromen in organisaties en we hanteren  diverse inzichten uit oosterse en westerse filosofie en psychologie.

In deze filosofie zijn interventies verbindend als ze relevant en transformerend zijn en als ze samen met de doelgroep worden uitgevoerd. In de leergang ontwikkelen deelnemers met elkaar een reflexieve leergemeenschap (learning community) waarin zij leren met van van elkaars praktijken. Het leerproces ‘binnen’ dient daarbij als voorbeeld voor het veranderingsproces ‘buiten’.

brochure verbindend veranderen

human hair wigs clip in hair extensions human hair weave scarpe mbt louboutin pas cher louboutin pas cher Ralph Lauren pas cher ralph lauren pas cher air max pas cher canada goose pas cher air max 90 pas cher louboutin outlet Canada Goose Pas Cher