Knowledge is not something gained, but done Knowledge is not something gained, but done
verdiepingsjaar van project verbindend veranderen

Verdiepingsjaar Verbindend Veranderen

De leergang Verbindend Veranderen draait ruim 7 jaar als Open Leergang, als incompany programma en als onderdeel van diverse post-HBO opleidingen.

Het programma onderscheidt zich door een heldere en diepgaande aanpak van innovatieve veranderingsprocessen. Inmiddels hebben ruim 300 mensen zich door de leergang persoonlijk en professioneel ontwikkeld en een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van hun organisaties.

Verdiepingsjaar Verbindend Veranderen

In oktober 2017 starten we met een Verdiepingsjaar Verbindend Veranderen. Dit jaar is gericht op het verder uitdiepen en toe-eigenen van de veranderfilosofie van Verbindend Veranderen. Je leert spelen met het rijke gedachtegoed van Verbindend Veranderen, we diepen de gereedschappen verder uit en je maakt je tevens de nieuwste ontwikkelingen eigen.

Voor wie is het verdiepingsjaar bedoeld?

Het verdiepingsjaar is toegankelijk voor degenen die eerder hebben deelgenomen aan de Open Leergang of aan een incompany programma Verbindend Veranderen.

Hoe gaat het programma eruit zien?

Het programma omvat 6 werkateliers van 1 dag. Het ochtenddeel  bestaat uit oefeningen, verdieping en supervisie. Het middagdeel uit behandeling van eigen casuïstiek door middel van intervisie.

Praktisch

  • Begeleiding: Rombout van den Nieuwenhof  & Raïssa Verdult
  • Data 2017-2018: 12-10, 16-11, 1-2, 8-3, 19-4, 7-6 (let op deze data zijn gewijzigd)
  • Werktijden: 09.30 – 16.30 uur
  • Investering:  € 1950,- (excl BTW)
  • Locatie: De Raadzaal, Dorpsstraat 30A, Cothen
  • Meer informatie: zeno-organisatieontwikkeling@xs4all.nl

 

human hair wigs clip in hair extensions human hair weave scarpe mbt louboutin pas cher louboutin pas cher Ralph Lauren pas cher ralph lauren pas cher air max pas cher canada goose pas cher air max 90 pas cher louboutin outlet Canada Goose Pas Cher