‘Knowledge is not something gained, but done ‘Knowledge is not something gained, but done
Praktisch zaken van project verbindend veranderen

De leergang verbindend veranderen was voor mij een rijke ervaring. De inhoud heeft me een brede en diepe inkijk gegeven in menselijke processen in organisaties en wat dat betekent voor veranderingsprocessen. De vorm is congruent met de inhoud; door de verbinding in het leerproces met de stof, de medecursisten en mezelf heb ik verbindend veranderen ook direct kunnen ervaren.

Paul Geelen, directeur rijksdienst en coach

De leeropbrengst van de leergang is zeer persoonlijk. Voor mij betekende het de weg terug van het conceptueel benaderen van veranderingen naar mijn eigen rol en inbreng daarbij. De leergang heeft geholpen bij het vinden van mijn eigen toon. Nu hoor ik, gek genoeg, ook de toon van anderen beter.

Jan den Bakker, consultant en interim-manager

De leergang heeft me verrast met veel nieuwe inzichten. Door verhalen, oefeningen en lesstof laat het een manier van leven zien vanuit onderzoek en nieuwsgierigheid. Een manier van communiceren die verfijnt en open is. Een waarderende kijk op mijzelf en de mensen om mij heen. Vervolgens biedt het ook de handvatten om ermee aan de slag te gaan! 

Frode Bolhuis, beeldend kunstenaar

Verbindend veranderen mij geholpen in mijn zoektocht naar taal voor verbinding. Eerst¬†verbinding met jezelf maken¬†om¬†oprecht en vanuit¬†evenwicht¬†verbinding met¬†anderen te kunnen maken.¬† Verwondering en nieuwsgierigheid naar wat mensen beweegt. De zoektocht naar het ‚Äėniet weten‚Äô (en dat kunnen voorleven). Lef om tijd en ruimte te nemen in een wereld van steeds meer haast en prestatie. En vooral: ‘de toekomst ligt in de geschiedenis’.

Marten Schaafsma

Bekijk ook enkele filmfragmenten van deelnemers Ans van Wijk Dorrit Huppes Marjo Knapen Miranda Meijerman Harry van Irsel Petra Visser Mirjam  Richard van Diepen Annemie Theunissen Jettie van de Pol Marcel Boerrigter Henk

human hair wigs clip in hair extensions human hair weave scarpe mbt louboutin pas cher louboutin pas cher Ralph Lauren pas cher ralph lauren pas cher air max pas cher canada goose pas cher air max 90 pas cher louboutin outlet Canada Goose Pas Cher