‘Knowledge is not something gained, but done ‘Knowledge is not something gained, but done
Praktisch zaken van project verbindend veranderen

Verbindend Veranderen wordt verzorgd door een vast team begeleiders van ZENO Organisatieontwikkeling. Daarnaast worden mogelijk per onderdeel docenten ingehuurd voor hun specifieke expertise.

  • Dr Rombout van den Nieuwenhof MBA (ZENO) is coach, organisatieontwikkelaar en auteur van o.a. Coaching in Professionele Organisaties, De Taal van Verandering (2e druk) en Waarderend Organiseren.
  • Dr J√ľrg Th√∂lke is bedrijfskundige en verbonden aan Nyenrode en als lector aan de HAN. Hij richt zich op innovatie van leren in organisaties en heeft een achtergrond in Systemisch werk.
  • Ra√Įssa Verdult is personal trainer en coach en werkte als global manager internal communication. Sinds 2010 voert zij haar eigen coachpraktijk. Ra√Įssa heeft een achtergrond in TA en Systemisch werk.
  • ir Machiel Willemsen werkt op het snijvlak van persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling. Machiel was werkzaam als directeur in company trainingen bij De Baak.
  • drs Rene Ravenhorst richt zich op de ontwikkeling van mensen en organisaties. Hij heeft oog voor ieders unieke waarde, bijdrage en plek in het geheel. Rene is ervaren als manager, consultant, trainer, coach, bestuurslid en toezichthouder in de zorg.

Klik hier als u eenmaal per kwartaal de nieuwsbrief van Zeno wilt ontvangen.

human hair wigs clip in hair extensions human hair weave scarpe mbt louboutin pas cher louboutin pas cher Ralph Lauren pas cher ralph lauren pas cher air max pas cher canada goose pas cher air max 90 pas cher louboutin outlet Canada Goose Pas Cher